FOTOGRAFEREN KUN JE LEREN.

Het Advance Centrum voor Fotografie is een instituut met een groot aantal technisch, inhoudelijk en zeer toegankelijk hoogstaande opleidingen, die het grote gat vullen dat veel volksuniversiteiten en (kunst)academisch laten vallen en een uitkomst bieden voor veel mensen die tot de ontdekking komen dat fotografie hun lust en hun leven is geworden.

een cursist van de opleiding Fotografie voor Gevorderden III

FOTOGRAFEREN KUN JE LEREN.

zondag 9 oktober 2011

Lomo-en in Antwerpen

Soms zijn er van die weekenden die eigenlijk geen enkele amateurfotograaf zou mogen missen. Een buitenactiviteit met veel plezier, vakkundigheid en een overvloed aan passie. Zaterdag 8 oktober heeft een groep van negen Advance Die Hards de regen getrotseerd en met vol enthousiasme enkele uren al lomo-end in Antwerpen doorgebracht.


Zo'n 450 foto's worden de komende dagen gemonteerd en geprint. Het uiteindelijke resultaat wordt op 9 november uitgebreid besproken en geƫvalueerd, waarna we naar een leuke plek gaan zoeken om e.e.a. aan het Veldhovense publiek te laten zien.

1 opmerking:

  1. Het was weer een genoegen om deze leuke fotodag mee te maken!!! Normaal kom je toch niet op het idee om op een regenachtige dag Antwerpen in te gaan met je camera op de meest onvoordeligste instellingen. En wat zijn de resultaten toch verrassend leuk geworden. Een aanrader!!!!! Loes

    BeantwoordenVerwijderen